Thursday, September 28, 2017

For the Dutchies
As you all might know I love buying things in discount! Today I have a few nice discounts for the Dutchies amongst us that I found in two drugstores.

*Continues in Dutch*

Afgelopen dinsdag ben ik wezen winkelen en heb ik een paar leuke aanbiedingen gezien die ik graag met jullie wil delen! Ik ben een enorme hamsteraar en als er een 1+1 aanbieding is, kan ik het vaak niet laten om wat in te slaan. Anyway, de volgende aanbiedingen vond ik wel interessant:

Kruidvat:

 • Alle Rimmel make-up 1+1
 • Alle Palmolive producten 1 euro!
 • Hele assortiment Dr. Van der Hoog 1+1
 • Bourjois make-up 1+1 (alleen online)
 • Nivea voedende crème voor gezicht en lichaam 50% korting
 • Hele Vogue assortiment 1+1
 • Nivea hele assortiment deo en douche voor vrouwen 1+1
 • Hele Sanex assortiment 1+1
Etos:
 • Alle Axe, Dove en Rexona deo 1+1
 • ALLE mascara 1+1!!
 • Alle Olaz Regerist, Total Effects en Anti-Wrinkle 1+1
 • Alle Taft en Gliss Kur 1+1
 • Gehele assortiment John Frieda 1+1
 • Alle RoC gezichtverzorging 1+1
 • Tony&Guy alle varianten 3,99
 • Alle FA douche 1 euro!
Sla je slag, mensen! Ik heb me echt moeten inhouden geen nieuwe mascara meer te kopen, omdat mijn voorraad veel te groot is.

Ik word niet betaald om dit te delen, dit wilde ik graag zelf delen, omdat deze twee drogisterijen in Nederland toch wel mijn favoriete zijn, waar ik altijd graag producten insla voor de helft van de prijs! 😍😍

No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment!

- No spamming
- Constructive criticism? Yes. Mean comments? No.

YOU MIGHT ALSO LIKE